Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket!

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Louise L. Hay - Éld jól az életed most! - cd melléklettel - Tanuld meg használni a megerősítéseket!

Letöltés Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket! könyvet pdf, epub és mobi

Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket!.pdf
Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket!.epub
Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket!.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 128 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789635291007
  • Cikkszám: 1021874
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket!

Töltse le az ingyenes PDF Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket! (pdf, epub és mobi)

Éld jól az életed most! – cd melléklettel – Tanuld meg használni a megerősítéseket! leírása

Az Élet szeret téged, és a legjobbat akarja neked. Az Élet azt akarja, hogy helyreálljon a lelki békéd, és hogy belső örömre, magabiztosságra, valamint az önértékelés és önszeretet bőségére lelj. Ideje azonban felébredned, és elkezdened tudatosan úgy alakítani az életedet, hogy az kielégítő legyen, és elősegítse a céljaidat. Képes vagy rá, mindenki képes rá – csak meg kell tanulnod, hogyan. Ezt szolgálja ez a kis kötet. Ehhez azonban használnod is kell a benne foglalt anyagot – egy csukott könyv szavai soha nem teszik jobbá az életedet.

Louise L. Hay – az Éld az életed és Az erő benned van című bestsellerek szerzője – a megerősítések erejéről és fontosságáról ír, és megmutatja, hogyan vehetjük hasznukat. A kezedben tartott könyv és CD továbbsegít azon a csodálatos élethez vezető ösvényen, amelyen az Éld az életed elindított. Nem csupán arra kapsz választ, hogy mik a megerősítések, hogyan kell megfogalmazni és használni őket, de a konkrét témakörök – egészség, félelmek, kritikus gondolkodás, függőségek, megbocsátás, munka, pénz és gazdagság, barátok, szerelem, öregedés – és gyakorlatok segítségével pozitív változásokat idézhetsz elő az adott életterületeken. A CD-mellékleten található hangfelvétel további segítséget nyújt azokkal a megerősítésekkel kapcsolatban, amelyeket a saját hasznodra fordíthatsz. Fogj hát hozzá!

Leave Your Comment