Elárult férfiak klubja

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Singer Magdolna - Elárult férfiak klubja

Letöltés Elárult férfiak klubja könyvet pdf, epub és mobi

Elárult férfiak klubja.pdf
Elárult férfiak klubja.epub
Elárult férfiak klubja.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • 360 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789633102152
  • Cikkszám: 1030132
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Elárult férfiak klubja

Töltse le az ingyenes PDF Elárult férfiak klubja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Elárult férfiak klubja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Elárult férfiak klubja (pdf, epub és mobi)

Elárult férfiak klubja leírása

Egy regény a férfiak elhallgatott fájdalmáról.
A kimondatlan szavakról. Az elfojtott érzelmekről.
Egy terapeuta megrendítő könyve a férfiak és nők egymásért folytatott örök küzdelméről.

János élete teljesen a feje tetejére áll, mikor felesége egyik pillanatról a másikra elhagyja. A megdöbbent és elkeseredett férfi minden erejével próbál megküzdeni a ténnyel, hogy faképnél hagyták, hogy már csak a szobanövényével vagy a sörösüvegével társaloghat a sivár lakásban, hogy a felesége mással kávézik délutánonként. Miközben a hullámok egyre inkább összecsapnak a feje fölött, régi és új barátokat, újabb és újabb elárult férfiakat faggatva próbálja megérteni, mi is történt vele. Rádöbben, hogy férfitársai is átéltek már az övéhez hasonló fájdalmakat, és hogy ahányan vannak, annyiféleképpen birkóznak kapcsolatokkal, gyerekekkel, családdal, elválással, felelősséggel és legfőképpen az érzelmeikkel.

Jánosnak sincs végül más választása, szembe kell néznie a lelke legmélyére temetett titkokkal, amelyeknek addig még a létezését is tagadta.

Singer Magdolna regénye az elhullajtott és elfojtott férfikönnyekről, az elengedésről és megtartásról szól. Arról, hogy összeforrhatnak-e újra a megtört szívek és a darabokra hullott kapcsolatok.

Leave Your Comment