Élő édességek II.

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Lénárt Gitta - Élő édességek II.

Letöltés Élő édességek II. könyvet pdf, epub és mobi

Élő édességek II..pdf
Élő édességek II..epub
Élő édességek II..mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Gasztronómia
  • 172 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632913988
  • Cikkszám: 1071904
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Élő édességek II.

Töltse le az ingyenes PDF Élő édességek II. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Élő édességek II. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Élő édességek II. (pdf, epub és mobi)

Élő édességek II. leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-08-05

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?
Csupa nyersből?

„De hát ez finom!” Persze, hogy finom!

Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb kötettel, tévészereplésekkel, előadásokkal, tanfolyamokkal gyarapítja a nyerskonyha követőinek táborát.
Az Élő édességek 2011-es megjelenése óta folyamatosan kísérletezett, újabb izgalmas nyers édességeket alkotott. Az elsősorban gyümölcsökből és olajos magvakból álló desszertek nemcsak egészségesek és rendkívül finomak, de gyönyörűek is! Nem tartalmaznak lisztet, tojást és hozzáadott cukrot, hőkezelés nélkül az alapanyagok is teljes értékűek maradnak. Elkészítésük roppant hálás feladat, mert lényegesen egyszerűbb, mint a hagyományos sütött édességeké.
A kötetből azonnal választ kaphatunk a legfontosabb kérdésekre:

– Mivel édesítsünk?
– Milyen alapanyagokat használjunk?
– Mely konyhai eszközökre lehet szükségünk?
– Hogyan készítsünk nyers magtejeket házilag?
– Miként aszaljunk gyümölcslapokat?

A természetes alapanyagú, színpompás poharas krémek, gyümölcsökkel díszített torták és piték étvágygerjesztően mutatnak bármilyen családi vagy baráti összejövetelen. Sikerük garantált, hiszen bátran falatozhatunk belőlük, és varázslatosan finomak!

Leave Your Comment