Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák)

2019-03-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Tornai Szabolcs - Eksztázis - Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák)

Letöltés Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák) könyvet pdf, epub és mobi

Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák).pdf
Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák).epub
Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák).mobi


A könyv részletei Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák)

Töltse le az ingyenes PDF Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák) (pdf, epub és mobi)

Eksztázis – Futás és önmegvalósítás(futóaforizmák) leírása

“Azt hittem, hetvenévesen már majdnem mindent tudok a futásról és a tájfutásról. Tévedtem. Erre már az első, alig száz aforizma elolvasása után rá kellett jönnöm.”
Monspart Sarolta tájfutó világbajnok Tornai Szabolcs Eksztázis című könyvéről, a kötet előszavában

Amikor esőben, szélben, vagy éppen hóban dideregve, talpig meleg göncökbe burkolózva sietünk a dolgunkra, és elsuhan mellettünk egy futó lenge öltözékben, önkéntelenül is kiül arcunkra a döbbenet és ajkunkra fagy a kérdés: miért? Hogy lehet az, hogy olyan játszi könnyedséggel viseli az időjárás viszontagságait, miközben egész lényéből sugárzik a teljesség és a harmónia? Mi az, ami télen-nyáron hajtja, ami ösztönzi, mije van, ami nekünk nincs? Amire mi is vágyunk, de képtelenek vagyunk megfogalmazni?

Futok, tehát vagyok, írja a szerző. Tornai Szabolcs mind a 450 aforizmája egyetlen őrületes tényre világít rá: a futás maga a létezés. Filozofikus, játékos, informatív, és mindenekelőtt lelkesítő szösszeneteiben annyi kultúr- és sporttörténeti érdekesség és oly sok különös elgondolkodtató igazság lapul, hogy az olvasó a könyv végére jó eséllyel átértékeli az életét és fejvesztve rohan futni. Futóknak és reménybeli futóknak kötelező!

Leave Your Comment