Éjjeli vadászat

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Ricardo Piglia - Éjjeli vadászat

Letöltés Éjjeli vadászat könyvet pdf, epub és mobi

Éjjeli vadászat.pdf
Éjjeli vadászat.epub
Éjjeli vadászat.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Krimi
  • 267 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155331008
  • Cikkszám: 1024094
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Éjjeli vadászat

Töltse le az ingyenes PDF Éjjeli vadászat fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Éjjeli vadászat PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Éjjeli vadászat (pdf, epub és mobi)

Éjjeli vadászat leírása

A hetvenes évek elején, Buenos Aires tartomány egyik kisvárosában megölték Tony Duránt. Tony, a sármos, rejtélyes idegen egy New Jerseyben nevelkedett Puerto Ricó-i szerencsevadász. Míg élt, az érdeklődés középpontjában állt, volt, aki csodálta, más figyelte minden lépését. Ő volt a gyönyörű és különleges Belladona ikerlányok szeretője, az öreg Belladonának, a vidék egyik leggazdagabb urának a bizalmasa.

A bűntényt követően a maga módján mindenki a tettes után nyomoz, ugyanakkor az esettel kapcsolatba hozott figurákon keresztül az olvasó előtt feltárul a korabeli argentin társadalom minden ellentmondásossága, s kiderül, hogy a társadalmi-politikai visszásságok – korrupció, földspekuláció, feketegazdaság – ágyaztak meg a gyilkosságnak. És hogy mi az igazság? Erre a kérdésre – a korrupt államügyészen kívül – Croce rendőrfőnök és Luca Belladona tönkrement gyártulajdonos, valamint a fővárosi tudósító, Emilio Renzi keresi a választ. Az igazság azonban sokarcú, mély filozófiai fogalom.

Piglia regénye árulásokról és piszkos üzletekről, egy ártatlan és egy igazi bűnösről, szenvedélyekről és csapdákról szól. De leginkább az igazság viszonylagosságáról.

Ricardo Piglia a kortárs argentin prózairodalom legkimagaslóbb írója, aki a regényeiben felvázolt eszmékkel, lebilincselő ábrázolásmódjával, karakterteremtő művészetével kiérdemelte, hogy a kritika Borges méltó utódának tartsa.

Leave Your Comment