Egyszerű dal

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Jessie Ann Foley - Egyszerű dal

Letöltés Egyszerű dal könyvet pdf, epub és mobi

Egyszerű dal.pdf
Egyszerű dal.epub
Egyszerű dal.mobi


A könyv részletei Egyszerű dal

Töltse le az ingyenes PDF Egyszerű dal fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egyszerű dal PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egyszerű dal (pdf, epub és mobi)

Egyszerű dal leírása

1993-at írunk, és az X-generáció Kurt Cobain és a grunge mozgalom zenéjére dübörög. A tizenhat éves Maggie Chicago nagyvárosából az Ír-tenger partjára kerül, egy szélfútta városkába, ahol rockzenész nagybátyja, Kevin által küldött magazinokon és édességeken tengődik, és nem tudja, valaha is megtalálja-e a helyét ebben az új világban. Amikor lecsap rá az első szerelem és egy hirtelen haláleset, Maggie tiltott zarándokútra indul, hogy teljesítsen egy utolsó kívánságot: ,,élj!”

,,Gyönyörűen megírt történet a felnőtté válásról… pont olyan keserédes, mint az első szerelem, és pont olyan felejthetetlen.” (Forever Young Adult)

Leave Your Comment