Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

David Roberts - Egyedül a jég ellen  - Egy emberfeletti küzdelem igaz története

Letöltés Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története könyvet pdf, epub és mobi

Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története.pdf
Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története.epub
Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története.mobi


  • 21. Század Kiadó
  • Regény
  • 400 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155373206
  • Cikkszám: 1032388
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története

Töltse le az ingyenes PDF Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története (pdf, epub és mobi)

Egyedül a jég ellen – Egy emberfeletti küzdelem igaz története leírása

Amikor két társa meghalt, minden élelmiszere és felszerelése eltűnt egy gleccserhasadékban, Douglas Mawson még mindig százhatvan kilométerre volt az alaptábortól.
Az Ausztrálázsiai Antarktiszi Expedíció vezetője 1913. január 17-én egyedül, az éhhalál szélén húzta maga után szánját, hogy visszajusson a táborba, mivel szánhúzó kutyái elpusztultak. Ekkor Mawson maga is lezuhant egy gleccserhasadékba, és csak egy beülő tartotta meg a levegőben, a szakadék keményre fagyott hó pereme alatt lógva. Egy verssor adott neki erőt ahhoz, hogy visszahúzza magát a felszínre.
Mawson néha csak kúszva tudta folytatni útját, és egyik éjjel azt vette észre, hogy talpáról teljesen levált a bőr. Február 8-án, amikor tántorogva, felismerhetetlenül koponyaszerűre fogyott arccal megérkezett a táborba, az első csapattársa, aki meglátta, csak annyit tudott kinyögni: – Te melyikük vagy?
Ez az izgalmas és szinte hihetetlen beszámoló megadja Mawsonnak az őt megillető helyet a legnagyobb sarkkutatók és expedíciós vezetők között. A kötetet Frank Hurley, a híres ausztrál fényképész képei illusztrálják, amelyek közül sok még soha nem került publikálásra Ausztrálián kívül.

Leave Your Comment