Egy tökéletes kém E-KÖNYV

2019-04-02   |   by admin

A könyv tartalma:

John le Carré - Egy tökéletes kém E-KÖNYV

Letöltés Egy tökéletes kém E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Egy tökéletes kém E-KÖNYV.pdf
Egy tökéletes kém E-KÖNYV.epub
Egy tökéletes kém E-KÖNYV.mobi


  • Krimi
  • 572 oldal
  • eISBN: 9786155272684
  • Cikkszám: 1037169
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy tökéletes kém E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Egy tökéletes kém E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy tökéletes kém E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy tökéletes kém E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Egy tökéletes kém E-KÖNYV leírása

Magnus Pym, a középszintű diplomata és a brit hírszerzés embere eltűnt bécsi lakásából. Többen azt sejtik, hogy átállt a szovjetek oldalára, így hamarosan kíméletlen hajtóvadászat indul nemcsak a feltételezett áruló, hanem a köddé vált férj, az odaadó apa és a titkos ügynök ellen. Hamarosan kiderül, hogy Pym élete csupa titkokból áll, amelyekről még a hozzá legközelebb állók is csak részleteket véltek sejteni: felesége, Mary, munkatársa, Jack Brotherhood és tartótisztje, Pavel őrnagy.

Miközben három földrész titkosszolgálatai keresik őt, Pym egy tengerparti szállodában veti papírra élete történetét, amelyet két alak dominált. Egyfelől apja, a zseniális és elkötelezett svindler, a másik pedig egy rejtélyes figura, akivel Svájcban hozta össze a sors – vagy a (bal-, talán a jó) szerencse.

A John le Carré mesterművének tartott regényt, életművének talán legfontosabb darabját méltán tartják nemcsak a kémregények legkiválóbbjának, hanem a kortárs angol próza egyik meghatározó darabjának is.

Leave Your Comment