Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában?

2019-07-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Peter Kerr - Egy tél Mallorcán - Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában?

Letöltés Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában? könyvet pdf, epub és mobi

Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában?.pdf
Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában?.epub
Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában?.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Humor
  • 304 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789638453877
  • Cikkszám: 1030277
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában?

Töltse le az ingyenes PDF Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában? (pdf, epub és mobi)

Egy tél Mallorcán – Hófödte narancsligetek, avagy hogyan legyünk boldogok egy új hazában? leírása

Egy skót házaspár nagy fába vágja a fejszéjét: otthagyják az esôs, ködös Angliát, és egy farmot vásárolnak Mallorcán. A helyismeret hiányából és a nyelvi nehézségekbôl adódóan hol kínos, hol vicces helyzetekbe keverednek, két nagyfiuk viszont könnyedén beilleszkedik a vidéki élet mindennapjaiba. Peter Kerr könyve izgalmas, de mindig vidám kimenetelû történetekbôl áll, amelyekbôl megtudhatjuk, milyen módszerekkel dolgozik egy mallorcai kéményseprô, milyen a kormány nélküli traktor, félelmetes-e a Kutya nevû kutya, mi a kukacos narancsból préselt narancslé titka, milyen ízeket rejt a hagyományos mallorcai konyha.

Leave Your Comment