Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le!

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Jeff Kinney - Egy ropi naplója 12. - Lépjünk le!

Letöltés Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le! könyvet pdf, epub és mobi

Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le!.pdf
Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le!.epub
Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le!.mobi


A könyv részletei Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le!

Töltse le az ingyenes PDF Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le! (pdf, epub és mobi)

Egy ropi naplója 12. – Lépjünk le! leírása

A Heffley-család nyaralni, pontosabban telelni megy!

Greg Heffley és a családja úgy döntenek, idén nem kérnek a fagyoskodásból és a karácsonyi stresszből, inkább elmennek egy trópusi szigetre lazítani. Pár nap ejtőzés egy paradicsomi szállóban már nagyon ráfér az elcsigázott családra.

Hamar kiderül azonban, hogy ez a paradicsom nem is olyan idilli, mint Heffley-ék hitték. Perzselő nap, gyomorrontás, életveszélyes állatok és még sok más rondít bele a megérdemelt pihenésbe. Átvészeli a család a szigeti veszedelmeket, vagy a végére pokol lesz a paradicsomból?

VILÁGPREMIER!

Légy az elsők között, aki olvassa!

Leave Your Comment