Egy űrhajós tanácsai földlakóknak

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Chris Hadfield - Egy űrhajós tanácsai földlakóknak

Letöltés Egy űrhajós tanácsai földlakóknak könyvet pdf, epub és mobi

Egy űrhajós tanácsai földlakóknak.pdf
Egy űrhajós tanácsai földlakóknak.epub
Egy űrhajós tanácsai földlakóknak.mobi


  • Akkord Kiadó
  • Életrajz
  • 328 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632520803
  • Cikkszám: 1023875
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy űrhajós tanácsai földlakóknak

Töltse le az ingyenes PDF Egy űrhajós tanácsai földlakóknak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy űrhajós tanácsai földlakóknak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy űrhajós tanácsai földlakóknak (pdf, epub és mobi)

Egy űrhajós tanácsai földlakóknak leírása

CHRIS HADFIELD évtizedekig készült az űrrepüléseire, majd csaknem négyezer órát töltött a világűrben. Eközben svájci bicskája segítségével behatolt egy űrállomásra, repülőgépe vezetése közben ártalmatlanná tett egy élő kígyót és átmenetileg elveszítette a látását, miközben egy Föld körül keringő űrhajó külső oldalán lógott. Hadfield ezredes sikereinek – és túlélésének – a titka az a szokatlan életfilozófia, amelyet a NASA-nál tanult meg: ,,készülj fel a legrosszabbra – azután élvezd minden pillanatát!”
Egy űrhajós tanácsai a földi élethez című könyvében Hadfield ezredes beavatja az olvasót az űrhajóskiképzés és a világűr meghódításának legmélyebb titkaiba, hogy megmutassa, hogyan válik a lehetetlen is lehetségessé. Meghökkentő és szórakoztató történetein keresztül átérezzük az űrhajók indításának feszült izgalmát, az űrséták megigéző csodáját és a válsághelyetekben kötelező higgadt reagálást és mérlegelést. Kifejti, hogyan tör utat magának a józan ész a tettek mezején – és ez milyen boldogságot okoz. A világűrben saját, rendkívüli tapasztalataiból vonta le az ösztöneinknek ellentmondó tanulságot: ne képzeld magad elé a sikert, törődj azzal, amit mások gondolnak és küzdj meg a legapróbb részletekért is.
Mi talán soha nem leszünk képesek Hadfield ezredeshez hasonlóan robotot építeni, űrhajót vezetni, zenés videoklipet készíteni vagy alapvető sebészeti beavatkozást végrehajtani a súlytalanságban. Ám ez az életszerű és felfrissítő bepillantás nekünk is megmutatja, hogyan kell űrhajósként gondolkozni. Emellett alapvetően megváltoztatja a földi életre – különösen a sajátunkra – vonatkozó szemléletmódunkat.

Leave Your Comment