Egy lépésre a boldogságtól

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Katherine Center - Egy lépésre a boldogságtól

Letöltés Egy lépésre a boldogságtól könyvet pdf, epub és mobi

Egy lépésre a boldogságtól.pdf
Egy lépésre a boldogságtól.epub
Egy lépésre a boldogságtól.mobi


  • Pioneer books
  • Regény
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155435379
  • Cikkszám: 1070789
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy lépésre a boldogságtól

Töltse le az ingyenes PDF Egy lépésre a boldogságtól fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy lépésre a boldogságtól PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy lépésre a boldogságtól (pdf, epub és mobi)

Egy lépésre a boldogságtól leírása

Margaret Jacobsen éppen megtenné az első lépést fényes jövője felé, amiről oly sokat álmodozott: az új állása fantasztikus, a barátja imádnivaló, és készül megkérni a kezét. A legboldogabbnak ígérkező napon azonban hirtelen minden örökre megváltozik.

 

A kórházban Margaret kénytelen szembenézni azzal, hogy már semmi nem lesz olyan, mint volt. Először is ott van Chip, a vőlegénye, akit gyötör a bűntudat, és közben megbocsátásban reménykedik. Aztán Kit, Maggie nővére, aki három év néma távollét után egyszer csak felbukkan. Végül pedig Ian, a mogorva fizioterapeuta, aki félő, hogy túl kemény lesz a lányhoz. Ian, aki nem engedi, hogy Maggie elcsüggedjen, aki szerez a lánynak néhány kellemetlen percet, de közben meg is nevetteti…

 

Maggie új élete egyáltalán nem hasonlít arra, amit eltervezett, de vajon lehet több annál, mint amiről valaha álmodott?

 

Az Egy lépésre a boldogságtól felemelő történet arról, hogyan tanuljunk meg újra élni és újra szeretni.

Leave Your Comment