Egy az ország

2019-03-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Orbán Viktor - Egy az ország

Letöltés Egy az ország könyvet pdf, epub és mobi

Egy az ország.pdf
Egy az ország.epub
Egy az ország.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 100 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789632270203
  • Cikkszám: 1026727
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy az ország

Töltse le az ingyenes PDF Egy az ország fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy az ország PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy az ország (pdf, epub és mobi)

Egy az ország leírása

„Gyakran támadták, támadják a jobboldalt azzal, hogy csak bírál, de valójában nem is tudja, mit tenne a jelenlegi kormányzat helyében, s általában véve is úgy tűnik, mintha nem tudná, mi a célja, mi a küldetése.
Kétségtelen tény, a jobboldal évek óta visszatérő problémája, hogy nem tudja politikai küldetését mindenki számára világosan és meggyőzően kifejteni. De ennek oka nem küldetéshiány. Sokkal inkább az – túl a politikai nyilvánosság torz arányain -, hogy a jelenleg uralkodó axiómarendszerben a jobboldal nem tudja, nincs is esélye hitelesen megfogalmazni a küldetését. (?) Új, korszerű értelmezési keretekre van szükség, amelyek közt képesek leszünk az emberek számára világossá tenni politikánkat. Rendszerváltó demokrataként, hazája sorsáért aggódó politikusként, szembenézve korábbi felhívásaim és figyelmeztetéseim hatástalanságának tényével, arra jutottam, hogy mostani javaslataimat minden korábbinál közérthetőbben és erőteljesebben kell megfogalmaznom. Egyszerű és világos alapelveket kell lefektetnünk, egyenes beszéddel, őszintén kimondva az igazságot, nevén nevezve a sorsrontó tabukat, a szellemünket és akaratunkat évek óta megbénító dogmákat. Ezért írtam ezt a könyvet.” – Orbán Viktor: Egy az ország, részlet az előszóból

Leave Your Comment