Egészséges alvás, boldog gyerek

2019-06-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Marc Weissbluth - Egészséges alvás, boldog gyerek

Letöltés Egészséges alvás, boldog gyerek könyvet pdf, epub és mobi

Egészséges alvás, boldog gyerek.pdf
Egészséges alvás, boldog gyerek.epub
Egészséges alvás, boldog gyerek.mobi


A könyv részletei Egészséges alvás, boldog gyerek

Töltse le az ingyenes PDF Egészséges alvás, boldog gyerek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egészséges alvás, boldog gyerek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egészséges alvás, boldog gyerek (pdf, epub és mobi)

Egészséges alvás, boldog gyerek leírása

Mindnyájan tapasztaltuk már, milyen keserves tud lenni, amikor éjjelente nem sikerül kialudnunk magunkat. A nyugodt, pihentető alvás mindenki számára nagyon fontos – de még inkább az a csecsemőknek, hiszen egészséges testi-lelki fejlődésük nagymértékben függ tőle. De hogyan altassunk el egy nyűgös, síró kisbabát, amikor sokszor fogalmunk sincs, mi baja? Éhes, szomjas, fázik? Melege van? A hasa fáj?

Marc Weissbluth, az Egyesült Államok egyik vezető gyerekorvosa négy kiadást megért, tizenkét nyelven megjelent, több mint egymillió példányban eladott könyvében mindent elárul a pici babák alvási problémáiról és megoldásukról. A szerző sok évtizedes szakmai tapasztalatára és a legújabb tudományos kutatások eredményeire támaszkodva dolgozta ki módszerét a kisbabakori alvási zavarok megelőzésére, illetve megoldására. Az Egészséges alvás, boldog gyerek ma már alapműnek számít, amelyben Weissbluth számtalan nézőpontból vizsgálja a következő témákat:

· Az alvási problémák megelőzése és kezelése

· Az altatás során leggyakrabban elkövetett szülői hibák

· A baba belső órájának megfelelő alvási szokások kialakítása természetes úton

· A nehezen elalvó gyerek, az alvásra nevelés

· Az éjszakai és nappali alvás fontossága

· Az apa szerepe a gyerek nyugtatása során

· A közös ágyban alvás előnyei és hátrányai

 

A világszerte kipróbált és elterjedt módszert lépésről lépésre alkalmazhatják a szülők, és így egészséges alvási szokásokat alakíthatnak ki az újszülöttkortól az egyéves korig tartó, alapvető fontosságú időszakban. Weissbluth minden szülőt megtanít arra, hogyan altassa el a gyerekét!

MARC WEISSBLUTH 1973 óta dolgozik gyerekorvosként. Az alvás és a gyerekkor kutatójaként ő alapította a chicagói Memorial Gyerekkórház első Alvási Rendellenesség Központját. A nevéhez fűződik az alvás és az alaptermészet, valamint az alvási nehézségek és a korai hasfájás összefüggésének a feltárása, az „alvásra szoktatás” módszerének a kidolgozása. Weissbluth feleségével, Lindával Chicagóban él. Négy fiuk és nyolc unokájuk van – és mindannyian jól alszanak!

Leave Your Comment