Égesd a zsírt

2019-05-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Joseph Mercola - Égesd a zsírt

Letöltés Égesd a zsírt könyvet pdf, epub és mobi

Égesd a zsírt.pdf
Égesd a zsírt.epub
Égesd a zsírt.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Életmód
  • 353 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635297559
  • Cikkszám: 1061873
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Égesd a zsírt

Töltse le az ingyenes PDF Égesd a zsírt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Égesd a zsírt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Égesd a zsírt (pdf, epub és mobi)

Égesd a zsírt leírása

Az Égesd a zsírt! radikálisan változtatja meg mindazt, amit az egészségről gondoltál. Dr. Mercola megdöbbentő felismeréseit osztja meg veled, melyek ismeretében akár rögtön elkezdhetsz új, egészséges testet és elmét építeni.

A világszerte népszerű természetgyógyász kutatásai során arra jutott, hogy szinte valamennyi betegség kialakulásának hátterében kisiklott anyagcsere-folyamatunk áll. Az egészség visszaszerzésében hatalmas szerepe lehet egy különleges étrendnek, a szénhidrátszegény és zsírban gazdag ketogén diétának. Ez a gyakorlati kézikönyv segít elsajátítani a táplálkozási a szemléletet, mely pozitívan hat az szervezetünkre, és amellett, hogy elnyomja a betegségeket, támogatja a test gyógyulását.

 

„Egy igazán forradalmi program… Az Égesd a zsírt! meg fogja változtatni a táplálkozásról és egészségről kialakult gondolkodásmódunkat.”

Leo Galland, M.D.

 

„Az Égesd a zsírt!… felfedi az igazságot, hogy mi az, amit az élelmiszeripar nem árul el az ételekről, amelyeket megeszünk, és egy olyan úton indítja el az olvasót, amely radikálisan megváltoztatja az egészségét.”

Mark Hyman, M.D.

 

Dr. Joseph Mercola a természetgyógyászat szenvedélyes követe. Több mint 30 éve gyakorló orvos, aki több tízezer pácienst kezelt a Chicago melletti wellnessközpontjában, majd 1997-ben létrehozta a Mercola.com-ot, amely a leglátogatottabb természetes orvoslással kapcsolatos honlap a világon.

Leave Your Comment