EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Nick Ortner - EFT - A kopogtató módszer - Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért

Letöltés EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért könyvet pdf, epub és mobi

EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.pdf
EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.epub
EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.mobi


A könyv részletei EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért

Töltse le az ingyenes PDF EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért (pdf, epub és mobi)

EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért leírása

Legtöbbünknek azt tanították, hogy a problémák megoldásához időre van szükség. Ha ezt elhisszük, így is rögzül a tudatunkban. De mi van akkor, ha az egészségügyi panaszok, a függőségek, a súlyproblémák, a párkapcsolati és pénzügyi nehézségek valójában gyorsan és egyszerűen orvosolhatók? Mi van, ha a lehetetlen valójában nagyon is lehetséges?

Az EFT az egész világunkat képes megváltoztatni. A kopogtató módszerrel a problémák gyökeréig áshatunk, megteremthetjük a test és a lélek egyensúlyát, megváltoztathatjuk viselkedésünket, érzéseinket, illetve világlátásunkat. Az EFT mindenki által alkalmazható, és azonnal kipróbálható módszer. Legizgalmasabb jellemzője éppen az, hogy hatására azonnal érezhetjük testünkben és lelkünkben a változást.

Hálás vagyok azért, hogy végigkalauzolhatom az olvasót ezen az úton. Leghőbb vágyam, hogy könyvem oldalain keresztül át tudjam adni mindazokat a reményeket, varázslatot, csodákat és lehetőségeket, amelyeket magam is megtapasztaltam az EFT alkalmazása során. Az én életem ugyanis teljesen megváltozott ennek a technikának a hatására, sőt érezhetően változik továbbra is, nap mint nap egyre jobbá válik. Semmi kétségem sincs afelől, hogy ugyanez megtörténhet minden olvasómmal, sőt szeretteikkel is.

Ideje változtatni berögzült viselkedésmintáinkon.
Ideje, hogy a testünk végre egészséges, tt és élettel teli legyen.
Ideje, hogy bőséget, jólétet és boldogságot teremtsünk magunknak.
Ideje, hogy emberi kapcsolataink végre teljesek, építőek és pozitívak legyenek.

Ideje elkezdenünk alkalmazni a kopogtató módszert!

A könyv mellé most ajándékba adjuk Nick Ortner dokumentumfilmjét, amely bemutatja a rendszer működését, és meggyőző bizonyítékokat nyújt az EFT rendkívüli hatékonyságáról.

Leave Your Comment