Édith Piaf – Rózsa és tövis

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Jean Mareska - Édith Piaf - Rózsa és tövis

Letöltés Édith Piaf – Rózsa és tövis könyvet pdf, epub és mobi

Édith Piaf – Rózsa és tövis.pdf
Édith Piaf – Rózsa és tövis.epub
Édith Piaf – Rózsa és tövis.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 244 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634053477
  • Cikkszám: 1045644
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Édith Piaf – Rózsa és tövis

Töltse le az ingyenes PDF Édith Piaf – Rózsa és tövis fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Édith Piaf – Rózsa és tövis PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Édith Piaf – Rózsa és tövis (pdf, epub és mobi)

Édith Piaf – Rózsa és tövis leírása

Nem bánok semmit sem.
Pedig kijutott neki bőven. Olyan párizsi családban világra jönni, ahol a nagymama bolhaidomár, az anya utcai énekesnő, az apa vásári mutatványos, és ahol a cumisüvegbe piát is kevernek, hogy a gyerek jobban aludjon, nem mindennapi örökség. És akkor a másik nagymamáról még nem is beszéltünk, aki legalább vidéken lakik, és tisztességes szakmája van: szakácsnő. Igaz, hogy egy bordélyban
Abban a bordélyban, a jó vidéki levegőn szedi össze magát ez a csenevész kis párizsi veréb. Ezer szerencséje, hogy félvakon kerül a műintézménybe, így legalább csak azt érzékeli, hogy a jó illatú, kedves lányok kimosdatják, kezeltetik, kényeztetik, esténként mesélnek neki, törődnek vele, még iskoláztatják is!
Miután a lányok kikupálták, apja visszaviszi a párizsi flaszterre, mert észreveszi, hogy a gyerek egyetlen anyai öröksége, a hangja, páratlan a maga nemében. A francia zászló és Coco Chanel mellett ez a hang, ez a törékeny figura ma már Franciaország harmadik jelképe. Sanzonjait világszerte nagy művészek tartják műsoron.
Édith Giovanna Gassion, a kis veréb piaf nem bánt meg semmit. Sem az utcai karriert, amiről nem tehetett, sem a sok szeretőt, akiket magának köszönhetett, sem azt, hogy betegesen tékozolta magát.

Leave Your Comment