Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

MACSKÁSSY IZOLDA - Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei

Letöltés Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei könyvet pdf, epub és mobi

Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei.pdf
Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei.epub
Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Életmód
  • 72 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789630976602
  • Cikkszám: 1022846
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei

Töltse le az ingyenes PDF Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei (pdf, epub és mobi)

Édesanyám szép ruhái, ételei és intelmei leírása

Megítélésem szerint minden gyereknek kötelessége adózni a kapott szeretetnek, példamutatásnak azzal, hogy emlékezik gyökereire, különösen arra az egyszer-kétszer hét évre, amit a gyerekkora jelent. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Kicsi Berta drága nagyanyámtól azokat a szépségeket örököltem hitben, gondolkozásban, ruhákban, ami átplántálható még az unokáimnak, dédunokáimnak, ükunokáimnak is.

Ugyanezzel az alázattal, tisztelettel és szeretettel gondolok európai gondolkozású édesanyám, a szép Izabella sportlédiségére, szép ruháira, kedves simogatásaira, eligazodására a beszédtechnika, a mozgáskultúra világában.

Ebből a kis könyvembôl, merem remélni, mind a szüleimnek emléket állítok, mind gyermekeimnek egyfajta fogódzót nyújtok.

Végül könyvem olvasóinak, lapforgatóinak egy rövidke tájékoztatás: a modellrajzokkal azt igyekeztem bemutatni, hogy a könyvecskében képeken szereplő régi, szép ruhák hogyan mutatnak a mai öltözködésben.

Macskássy Izolda
gyermek és anya

Leave Your Comment