Dupla csavar

2019-07-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Ben Macintyre - Dupla csavar

Letöltés Dupla csavar könyvet pdf, epub és mobi

Dupla csavar.pdf
Dupla csavar.epub
Dupla csavar.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Történelmi
  • 426 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636897031
  • Cikkszám: 1021966
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Dupla csavar

Töltse le az ingyenes PDF Dupla csavar fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Dupla csavar PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Dupla csavar (pdf, epub és mobi)

Dupla csavar leírása

Fedőnevük: Bronx, Brutus, Kincs, Tricikli és Garbo.

Öt, különböző nemzetiségű kettős ügynök története, aki tevékenységével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 1944. június 6-án a D nap megváltoztassa a második világháború menetét.

A szövetséges haderők titkos szolgálatai – az MI6, az MI5, az FBI – és a francia ellenállás  kettős ügynökökből felállították a Dupla Csavar elnevezésű kémhálózatot azzal a céllal, hogy a németeket hamis információkkal lássák el a partraszállás helyéről és idejéről. Tevékenységük eredményességét mutatja, hogy Hitler a kémjelentések alapján a szövetségesek nagy támadását a Calaisi-szorosban és Norvégiában várta június 7-én és 8-án, a szövetségesek pedig biztonságosan partra tudták tenni  embereiket Normandiában június 6-án.

A Dupla Csavar-hálózat veszélyes és bonyolult játszmáját egy zseniális angol hírszerző, Tommy „Tar” Robertson irányította egy dohányfüstös londoni irodából a krikett játékszabályainak megfelelően. A főszereplő pedig öt excentrikus, öntörvényű, vakmerően bátor kettős ügynök volt: Popov, szerb üzletember és aranyifjú, Czerniawski, lengyel pilótatiszt, Lily Sergeyev, a hisztérikus, labilis helyzetű úrinő, Pujol, a szenvedélyes spanyol és Elvira de la Fuente Chaudoir, a perui, biszexuális, kétes múltú asszony.

Ez a könyv az ő történetük.

Ben Macintyre a The Times vezető újságírója és szerkesztője. Az újság tudósítójaként dolgozott New Yorkban, Washingtonban és Párizsban. Számos díjat nyert könyv szerzője. Családjával Londonban él.

Leave Your Comment