Drapéria

2019-06-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Kőnig Frigyes - Drapéria

Letöltés Drapéria könyvet pdf, epub és mobi

Drapéria.pdf
Drapéria.epub
Drapéria.mobi


A könyv részletei Drapéria

Töltse le az ingyenes PDF Drapéria fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Drapéria PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Drapéria (pdf, epub és mobi)

Drapéria leírása

Az emberi alakot vagy tárgyakat burkoló, lefedő textíliákat, lepleket, függönyöket drapériának nevezik a képzőművészetben.Az első pillantásra kaotikusan kavargó redők létrejöttének törvényszerűségei vannak, amelyek ismerete nélkül nehezen képzelhető el rajzban történő ábrázolásuk. A leplek vonalrendszerének alkalmazása gazdag lehetőségeket ad a művész szándékának kifejezésére.Drapériatanulmányok készítése fontos része a rajzi tanulmányoknak.
A tartalomból:A redővetés alapformáiÖsszefoglaló tanulmányokVázlatok, tanulmányrajzokPéldák a művészettörténet területérőlAnkara.

Leave Your Comment