Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel)

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Sörös Katalin - Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel)

Letöltés Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel) könyvet pdf, epub és mobi

Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel).pdf
Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel).epub
Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel).mobi


  • Maxim Könyvkiadó
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 144 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632615974
  • Cikkszám: 1056224
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel)

Töltse le az ingyenes PDF Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel) (pdf, epub és mobi)

Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel) leírása

Ki ne álmodozott volna arról, hogy milyen jó lenne előre tudni a nyerő lottószámokat, vagy legalább azt sejteni, hogy milyen feladatok lesznek a következő matematikadolgozatban? Ha a lottószámokat nem is tudjuk megjósolni, de a várható dolgozatokra mutatunk néhány példát. Újszerű, több mint 900 db feladatot tartalmazó feladatgyűjteményünk célja ugyanis az, hogy a tanulók minél eredményesebben birkózzanak meg a matematikadolgozatokkal. Ebben segít a feladatok olyan csoportosítása, amely a dolgozatok felépítését tükrözi. Minden 9. évfolyamon előforduló témakört ezzel a módszerrel dolgoztunk fel, ezért a könyvet iskolatípustól függetlenül ajánljuk azoknak a 9. osztályos diákoknak, akik sikerrel kívánják megírni a matematikadolgozatokat, azoknak a szülőknek, akik 9. osztályos gyermekeik felkészülését szeretnék segíteni a tanítási órákra, azoknak a matematikatanároknak, akik 9. osztályban tanítanak, és olyan feladatsorokat keresnek, amelyeket saját munkájukban is felhasználhatnak.
A feladatsorokat különböző típusokba soroltuk céljuk szerint, például röpdolgozat, kis témazáró, témazáró, félévi dolgozat, év végi dolgozat. Minden témához és típushoz négy-négy feladatsort állítottunk össze. Akik sikerrel oldják meg az összes feladatsort, azok az adott témában eredményesen szerepelhetnek a tanítási órán és a dolgozatíráson is.
A könyv összes feladatának részletes megoldása a CD-mellékleten érhető el.

Leave Your Comment