Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel

2019-06-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Pavel Krivánek - Divat a nagyvilágban - a nemzetek öltözködési szokásai - 86 matricával és egy poszterrel

Letöltés Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel könyvet pdf, epub és mobi

Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel.pdf
Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel.epub
Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 12 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632972886
  • Cikkszám: 1024298
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel

Töltse le az ingyenes PDF Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel (pdf, epub és mobi)

Divat a nagyvilágban – a nemzetek öltözködési szokásai – 86 matricával és egy poszterrel leírása

A Matricavilág sorozat azért készült, hogy rácsodálkozz a körülöttünk lévő világ gazdagságára, alaposan körbejárj egy-egy témát, számos fontos tudnivalóval gazdagodj. A gyönyörűen illusztrált 12 oldalas könyv posztert is tartalmaz, a matricák pedig gondoskodnak arról, hogy az ismeretszerzés élvezetes játék legyen.
A világ mely részén járnak kimonóban, hol hordanak szárit, melyik nemzet kedvenc viselete a poncsó, a kilt vagy a boleró? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha fellapozod ezt a könyvet. Merülj el a divat káprázatos világában!

Leave Your Comment