Dinoszaurusz rekordok könyve

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Darren Naish - Dinoszaurusz rekordok könyve

Letöltés Dinoszaurusz rekordok könyve könyvet pdf, epub és mobi

Dinoszaurusz rekordok könyve.pdf
Dinoszaurusz rekordok könyve.epub
Dinoszaurusz rekordok könyve.mobi


A könyv részletei Dinoszaurusz rekordok könyve

Töltse le az ingyenes PDF Dinoszaurusz rekordok könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Dinoszaurusz rekordok könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Dinoszaurusz rekordok könyve (pdf, epub és mobi)

Dinoszaurusz rekordok könyve leírása

A dinoszauruszok évmilliókig uralták a föld bolygót. Számtalan tudós próbálja megfejteni e döbbenetes teremtmények titkait, de még mindig elég keveset tudunk róluk. A legapróbb és a legnagyobb, a leggyorsabb és a leglassúbb, az ártalmatlan növényevő és az életveszélyes ragadozó – valamennyi különleges dinoszaurusz békésen megfér most könyvünk lapjain. Csodás képek, fontos tények, érdekességek.

Dr. Darren Naish paleontológus és író. Amikor éppen nem dinoszauruszok és őshüllők csontjait ássa elő, akkor könyvet ír róluk. Dr. Naish a nagy-britanniai Portsmouth-i Egyetem címzetes kutatója.

A kötet szaklektora: Főzy István

Leave Your Comment