Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül

2019-04-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Csigó Zita - Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül

Letöltés Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül könyvet pdf, epub és mobi

Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül.pdf
Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül.epub
Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Gasztronómia
  • 190 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789636355999
  • Cikkszám: 1055342
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül

Töltse le az ingyenes PDF Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül (pdf, epub és mobi)

Diéták ​nagykönyve – lemondások nélkül leírása

A ​tudatos táplálkozás igénye, illetve a különböző ételallergiák, táplálékintoleranciák jelenléte sokszor kész útvesztő: gyakran nem könnyű meghatározni, milyen étel, élelmiszercsoport tesz jót közérzetünknek, egészségünknek, és mi az, ami a mindenképpen kiiktatandó – majd más alapanyagokkal helyettesítendő – kategóriába sorolható. Könyvünk összesen nyolcvan levest, előételt, főételt, salátát, snacket és desszertet sorakoztat fel; közös jellemzőjük a „finom és egészséges” alapkritériumon túl, hogy nem tartalmaznak glutént, laktózt és hozzáadott cukrot. Jelöljük továbbá a tojásmentes, vegetáriánius és vegán recepteket, valamint meghatározzuk glikémiásindex-tartományukat.
Legyen szó olyan új étrendről, melyet ételérzékenység indukál, vagy egyszerűen a minőségibb életet biztosító, mozgással kombinált, egészségtudatos táplálkozás kialakításáról, a Diéták nagykönyve hasznos útmutatóként fog szolgálni. Segítségével számos, eddig talán mellőzött alapanyag épülhet be a mindennapokba, valamint új ízekkel, ízélményekkel gazdagodhat az olvasó. A diéta nem lemondás, sokkal inkább izgalmas kísérletezgetések és felfedezések sora egy olyan úton, amely az egészséges, teljes élet felé vezet.

Leave Your Comment