Demonglass – Démonüveg – keménytábla

2019-04-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Rachel Hawkins - Demonglass - Démonüveg - keménytábla

Letöltés Demonglass – Démonüveg – keménytábla könyvet pdf, epub és mobi

Demonglass – Démonüveg – keménytábla.pdf
Demonglass – Démonüveg – keménytábla.epub
Demonglass – Démonüveg – keménytábla.mobi


A könyv részletei Demonglass – Démonüveg – keménytábla

Töltse le az ingyenes PDF Demonglass – Démonüveg – keménytábla fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Demonglass – Démonüveg – keménytábla PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Demonglass – Démonüveg – keménytábla (pdf, epub és mobi)

Demonglass – Démonüveg – keménytábla leírása

ophie Mercer azt hiszi magáról, hogy boszorkány, és ezért került be a Hex Hallba, a kiskorú prodigiumok (vagyis boszorkányok, alakváltók és tündérek) javítóintézetébe, de rájön a családi titokra, és arra, hogy Archer Cross, aki iránt gyöngéd érzelmeket táplál, A Szem ügynöke. Azé a csoportosulásé, aminek egyetlen célja, hogy a prodigiumokat eltöröljék a föld színéről.
Kiderül az is, hogy Sophie a világon élő két démon egyike a másik démon az apja. De ami még ennél is rosszabb, hogy olyan varázserő birtokába került, ami életveszéllyel fenyegeti a szeretteit. Ezért úgy dönt, hogy Londonba megy, és aláveti magát a Megfosztásnak, annak a veszélyes rituálénak, ami során vagy a varázserejét veszti el örökre, vagy az életét.
De amikor Angliába érkezik, megdöbbentő felfedezést tesz. Kiderül, hogy az új lakótársai is démonok. Valaki démonokat ébreszt, méghozzá azzal a hátsószándékkal, hogy felhasználja az erejüket és nem biztos, hogy jó célokra. Eközben A Szem Archer Cross segítségével tovább vadászik Sophie-ra, de Sophie már nem érez a fiú iránt semmit. Vagy mégis?

Leave Your Comment