Dán paleolit

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Thomas Rode Andersen - Dán paleolit

Letöltés Dán paleolit könyvet pdf, epub és mobi

Dán paleolit.pdf
Dán paleolit.epub
Dán paleolit.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 264 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632444581
  • Cikkszám: 1020127
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 170 x 245

A könyv részletei Dán paleolit

Töltse le az ingyenes PDF Dán paleolit fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Dán paleolit PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Dán paleolit (pdf, epub és mobi)

Dán paleolit leírása

A paleolit étkezés gyökeresen megváltoztatja az életminőséget, hirdetik rajongói. Most megtudhatjuk, hogy mi az álomalak és az egész napon át tartó, kicsattanó energia elérésének titka – mindezt egy profi tolmácsolásában. A dán sztárszakács forradalmian új ízeket varázsol az „ősi” gasztronómia híveinek konyhájába, a végeredmény pedig nemcsak az ízlelőbimbókat, hanem a gyomrot, és nem utolsósorban a testet is megörvendezteti.

A paleolit eredetit jelent. A könyvben található receptek olyan hozzávalókból készülnek, amikre génjeinknek eredetileg szükségük van.

A Kong Hans Kælder nevű híres dán étterem mesterszakácsa, Thomas Rode megosztja, hogy miért változtatott az étrendjén és tért át az „ősi” táplálkozásra – amit paleolitnak is hívnak. Elmeséli, hogyan hagyta el a tésztát, rizst, búzát és cukrot, aminek következtében testedzéseinek hatékonysága rohamosan nőni kezdett. Ráadásul az új étrend annyi energiával látta el, hogy napi 14 órát dolgozhatott anélkül, hogy elfáradt volna.

A könyv több mint 80 ínycsiklandó receptet tartalmaz, melyek mindegyike az őskori tradíciókra épül. Az ajánlott ételek leginkább húsból, halból, zöldségekből, tojásból, gyümölcsökből, bogyókból és magvakból készülnek. összefoglalva tehát természetes és egészséges ételek , melyek nemcsak az ízlelőbimbókat, hanem a gyomrot, és nem utolsó sorban a testet is megörvendeztetik.

Magyarázatot kapunk arra is, hogy a paleolit étrend miért egészséges, és ezáltal lehetőségünk nyílik arra, hogy mi is kiélvezhessük azt a rengeteg előnyt, amihez testünk jut általa. Ezen kívül Thomas megosztja velünk a fizikai edzésekkel kapcsolatos legjobb tanácsait is.

Leave Your Comment