Csodálatos fiú

2019-05-23   |   by admin

A könyv tartalma:

David Sheff - Csodálatos fiú

Letöltés Csodálatos fiú könyvet pdf, epub és mobi

Csodálatos fiú.pdf
Csodálatos fiú.epub
Csodálatos fiú.mobi


  • Cartaphilus Könyvkiadó
  • Életrajz
  • 432 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632664965
  • Cikkszám: 1069061
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Csodálatos fiú

Töltse le az ingyenes PDF Csodálatos fiú fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csodálatos fiú PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csodálatos fiú (pdf, epub és mobi)

Csodálatos fiú leírása

Szerencsére van egy fiam, egy csodálatos fiú.
Sajnos drogfüggő. 
Szerencsére már gyógyulófélben van. 
Sajnos visszaesik.
Szerencsére megint gyógyulófélben van.
Sajnos visszaesik.
Szerencsére megint gyógyulófélben van.
Sajnos visszaesik.
Szerencsére nem halt meg.

Ezt a gyötrelmes hullámvasutazást éli meg újra és újra David Sheff, miközben fia, Nic drogfüggőségének súlyos következményeivel küzd. Mielőtt függő lett, Nic lefegyverzően kedves srác volt, vicces és vidám, remek sportoló és kitűnő tanuló, fiatalabb testvéreinek rajongott bálványa. A drog hatására aztán valóságos emberi roncs lett belőle, aki hazudozott, még a saját öccsét is meglopta, és végül már az utcán élt.
Az újságíró apa olyan megszállottan próbálja megmenteni fiát, hogy már-már ezt is függőségnek lehetne nevezni. Szakmai tudásával felvértezve nekilát, hogy megértse a függőség természetét, és minden lehetséges kezelési módot felkutasson. Egyetlen pillanatra sem hajlandó lemondani Nicről, ugyanakkor fel kell tennie magának a kérdést: meddig terjed a szülő felelőssége? A szereteten kívül mit tehet még a fiáért, amit eddig nem tett meg? Veszélybe sodorhatja-e saját és családja életét azzal, hogy tovább reménykedik Nic gyógyulásában?

Leave Your Comment