Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat!

2019-05-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Csilivili Lili - Rajzolj sztárokat!

Letöltés Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat! könyvet pdf, epub és mobi

Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat!.pdf
Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat!.epub
Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat!.mobi


A könyv részletei Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat!

Töltse le az ingyenes PDF Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat! (pdf, epub és mobi)

Csilivili Lili – Rajzolj sztárokat! leírása

Hogyan készítenéd fel koncertjükre a sztárokat? Álmodd meg a stílusukat, válassz kiegészítőket a ruhájukhoz, és mutasd be kedvenceidet a közönségnek!

 

Hogyan készítenéd fel koncertjükre a sztárokat? Álmodd meg a stílusukat, válassz kiegészítőket a ruhájukhoz, és mutasd be kedvenceidet a közönségnek!

Segítségedre lesz 220 matrica az igazán egyedi megjelenéshez, 12 sablon a választott ruhaanyaghoz, 24 anyagminta a megálmodott stílushoz, 40 rajz az alakok megtervezéséhez, Ötletek és tanácsok a rajzok elkészítéséhez, lépésről lépésre.
Kövesd a tuti tippeket, vágd ki és ragaszd fel a kiválasztott kiegészítőket!

Leave Your Comment