Csigalépcső – Válogatott gyermekversek

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Fellinger Károly -  Csigalépcső - Válogatott gyermekversek

Letöltés Csigalépcső – Válogatott gyermekversek könyvet pdf, epub és mobi

Csigalépcső – Válogatott gyermekversek.pdf
Csigalépcső – Válogatott gyermekversek.epub
Csigalépcső – Válogatott gyermekversek.mobi


  • AB-ART KIADÓ
  • Gyermek és ifjúsági
  • 64 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9788080871659
  • Cikkszám: 1031411
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Csigalépcső – Válogatott gyermekversek

Töltse le az ingyenes PDF Csigalépcső – Válogatott gyermekversek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csigalépcső – Válogatott gyermekversek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csigalépcső – Válogatott gyermekversek (pdf, epub és mobi)

Csigalépcső – Válogatott gyermekversek leírása

Az íróféle, ha valaki másnak a munkáját dicséri a céhbeliek közül, szinte mindig saját magáról beszél. Azt szereti a másikban, amit őbenne látnak meg mások. Fellinger Károly valakiről azt írta, hogy gyermeki lélekkel megáldott ember. Rá ez éppoly tökéletesen illik. Daloló versei, verselő dalai ezért olyan önfeledtek, tiszták, pontosak. Mert ő tudja, hogy a gyermekvilág kíméletlen univerzum: őgyermeksége nem akkor figyel, nem ott nevet, nem ott ír, ahol te akarod, hanem amikor belőle kikívánkozik. Csak a rácsodálkozás angyali erejével hatni tudó versek férkőzhetnek kis szívéhez. És Fellinger Károly versei ilyenek. (Turczi István)
A költő aki a Bóbita költőverseny első helyezettje lett 2013 őszén kiváló ismerője a gyermeki léleknek. Kincsesládikó ez a kötet, amelyet újra és újra ki kell nyitni, mert kalandos utazásra visz. A képzelet szárnyán repülünk becsukott szemmel, még a csillagos ég sem jelenthet határt, a szélbe kapaszkodunk, körberepüljünk a Göncölszekeret, elcsavargunk az üstökösökkel, angyalkákkal parolázunk, majd a földre szállva szülőföldünk szépségeit is újra felfedezzük. (Z. Németh István)

Leave Your Comment