Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Garbai László - Csőhálózatok hidraulikája - Állandósult áramlás

Letöltés Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás könyvet pdf, epub és mobi

Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás.pdf
Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás.epub
Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 375 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634541165
  • Cikkszám: 1069206
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás

Töltse le az ingyenes PDF Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás (pdf, epub és mobi)

Csőhálózatok hidraulikája – Állandósult áramlás leírása

Könyvünket a BME Gépészmérnöki karon a Komfort épületgépészet mesterszakon az oktatási törzsanyag részét képező Csőhálózatok hidraulikája tantárgy tematikájának és követelményrendszerének szem előtt tartásával írtuk meg.
A csővezetéki áramlások kérdéskörével Magyarországon elsőként Vajna Zoltán foglalkozott. Az általa kidolgozott hálózatelemző módszert Almássy-Budavári-Vajna-módszerként ismeri a szakma. Az újabb szakirodalomban e problémakört átfogóan elemzi Halász Gábor, Kristóf Gergely és Kullmann László könyve, szintén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi
Egyetemen folyó oktatás igényeinek alapulvételével (Halász G. – Kristóf G. – Kullmann L.: Áramlás csőhálózatokban, Műegyetemi Kiadó, 2002). Könyvük különösen fontos fejezete a nemállandósult áramlások vizsgálata.
Könyvünkben összefoglaltuk a legfontosabb csővezetéki áramlási típusok leírásának differenciálegyenlet-rendszereit és azok megoldásait. Összefoglaljuk a csőhálózatokban végbemenő állandósult áramlások leírásának, az ún. hidraulikai analízisnek a módszereit, és gazdag példaanyagot mellékelünk az elmélethez. Végül a csővezetékrendszerek gazdasági optimumra törő üzemeltetésének, a változó tömegáramú keringetés szabályozásának módszereit mutatjuk be.

Leave Your Comment