Csakragyógyítás

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Liz Simpson - Csakragyógyítás

Letöltés Csakragyógyítás könyvet pdf, epub és mobi

Csakragyógyítás.pdf
Csakragyógyítás.epub
Csakragyógyítás.mobi


A könyv részletei Csakragyógyítás

Töltse le az ingyenes PDF Csakragyógyítás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csakragyógyítás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csakragyógyítás (pdf, epub és mobi)

Csakragyógyítás leírása

Több mint 100 000 eladott példány világszerte!

Kötetünk átfogóan és szemléletesen ismerteti a csakrák ősi indiai rendszerét. A csakrák az „örvénylő energiák” testünkben található központjai, melyek az ember testi, szellemi, érzelmi és lelki egyensúlyát segítenek fenntartani.
A csakragyógyítás lényeges elemei a színek, az ősi mítoszok ismerete, az archetípusok, a testmozgás, a kristályok, a meditáció, a vizualizáció, az eldöntendő kérdések, illetve megerősítések.
A kötet hasznos tanácsokkal, gyakorlati útmutatóval szolgál a csakrák harmóniájának megőrzéséhez, illetve megmutatja, miként szüntethetjük meg az elzáródásokat, és hogyan hozhatjuk újra egyensúlyba testünk energiarendszerét.
Liz Simpson több sikerkönyv szerzője az alternatív gyógymódok és a személyiségfejlődés témakörében. Emellett rendszeresen publikál nemzetközi magazinokban, és hazájában sikeres televízió és rádióműsorokat vezet.

Leave Your Comment