Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol

2019-06-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Anna Gavalda - Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol

Letöltés Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol könyvet pdf, epub és mobi

Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol.pdf
Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol.epub
Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol.mobi


  • Magvető Kiadó
  • Szépirodalom
  • 222 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789631438277
  • Cikkszám: 1068067
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol

Töltse le az ingyenes PDF Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol (pdf, epub és mobi)

Csak azt szeretném, ha valaki várna rám valahol leírása

Tizenkét különböző nemű, korú és foglalkozású mesélő beszéli el élete egy-egy kiemelt pillanatát. Egy öregedő rocksztár, akit véletlenül mégis megérint a szerelem. Egy szintén szerelmes mérlegképes könyvelő, aki a nővéreivel bérel közös lakást. Egy anya, akinek második magzata elhal, miközben mindenre kiterjedő változásokat indított már el a család életében. Egy eltávos kiskatona, aki a bátyja árnyékában él. Egy állatorvosnő, aki részeg megerőszakolóit józan fejjel heréli ki.

Anna Gavalda novelláskötetének minden darabja egy váratlan fordulatra épül, arra a pici csavarra, melynek működésbe lépése után minden, ami korábban történt, mást jelent. A szerző hol humorral, hol távolságtartással, hol együttérzéssel, hol megvetéssel viszonyul szereplőihez: a langyos szerelmi vágyakozás úgy keveredik Gavalda történeteiben az egyszeri ember legmegrázóbb drámáival, mint a parfümpára és a kutyaürülék szaga a Champs Élysées-n.

Leave Your Comment