Cirkuszrejtély

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Martin Widmark - Cirkuszrejtély

Letöltés Cirkuszrejtély könyvet pdf, epub és mobi

Cirkuszrejtély.pdf
Cirkuszrejtély.epub
Cirkuszrejtély.mobi


A könyv részletei Cirkuszrejtély

Töltse le az ingyenes PDF Cirkuszrejtély fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Cirkuszrejtély PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Cirkuszrejtély (pdf, epub és mobi)

Cirkuszrejtély leírása

A KRISTÁLY CIRKUSZ esti előadást tart. A porondon Abraka, a varázsló és Bobo, a bohóc lép fel. A közönség jól szórakozik, és nem is sejtik, mi történik a közvetlen közelükben. Pénztárcák, telefonok és nyakláncok tűnnek el nyomtalanul az előadás alatt. Szerencsére a két ifjú nyomozó, Lassze és Maja is a helyszínen van…
Lassze és Maja – a svéd gyerekek kedvencei – állandóan a sikerlisták élén állnak, és díjat díj után nyernek!
A svéd könyvzsűri-mozgalom hatására – ahol gyerekek szavaznak az év legjobb könyveire – Lassze és Maja évről évre a dobogó legfelső fokára kerül…
A Lasszéról és Majáról szóló könyvek hihetetlenül népszerűek, és segítségükkel rengeteg svéd gyerek kedvelte meg az olvasást. Ne szalaszd el Te sem ezt a szuperjó könyvet!
A könyvfaló korszakban lévő gyerekek számára Lassze és Maja történetei igazi csemegék. Csak úgy zizegnek az oldalak, ahogy forgatják őket. Hopsz, és a könyv már véget is ért.

Leave Your Comment