Cipelő cicák a hátizsákban

2019-03-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Berg Judit - Cipelő cicák a hátizsákban

Letöltés Cipelő cicák a hátizsákban könyvet pdf, epub és mobi

Cipelő cicák a hátizsákban.pdf
Cipelő cicák a hátizsákban.epub
Cipelő cicák a hátizsákban.mobi


A könyv részletei Cipelő cicák a hátizsákban

Töltse le az ingyenes PDF Cipelő cicák a hátizsákban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Cipelő cicák a hátizsákban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Cipelő cicák a hátizsákban (pdf, epub és mobi)

Cipelő cicák a hátizsákban leírása

A négy városi mese után négy igazi kirándulós történet: Lili, Marci és Dorka, no és természetesen a három gézengúz kiscica, azaz a Cipelők ezúttal az erdőben kalandoznak. Téli szánkózás és hóemberépítés, tavaszi kirándulás a patakparton, sátorozás nyáron a szabad ég alatt, makkcsata az őszi fák között. És persze sok-sok csíny, izgalmas fordulat, lovagi torna, meglepetés!

Berg Judit és Agócs Írisz felejthetetlen cicái pont tíz éve születtek! Ebből az alkalomból a kiadó újra közreadja a méltán népszerű könyvsorozatot.

Leave Your Comment