Célpont:Amerika

2019-05-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Scott McEwen - Célpont:Amerika

Letöltés Célpont:Amerika könyvet pdf, epub és mobi

Célpont:Amerika.pdf
Célpont:Amerika.epub
Célpont:Amerika.mobi


A könyv részletei Célpont:Amerika

Töltse le az ingyenes PDF Célpont:Amerika fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Célpont:Amerika PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Célpont:Amerika (pdf, epub és mobi)

Célpont:Amerika leírása

Egy bőröndbe rejtett, szovjet nukleáris bomba felrobban az amerikai-mexikói határ egyik drogcsempész alagútjában. A hírek szerint már útban van egy másik „nuki” is. Az államokban eluralkodik a nyugtalanság és a pánik. Az elnök rájön, nincs más választása, minthogy titokban visszahívja a már leszerelt elit csapatot.

Gil Shanon és fura emberekből álló csapata újból összeáll. Nincs sok idejük, mert a második bomba is bármikor felrobbanhat. Meg kell találniuk és időben hatástalanítaniuk a „nukit”. Mintegy magánakcióként, „feketén” kell harcolniuk a csecsenekkel, mert az elnök hivatalosan nem vállalhatja fel az ügyet…

Ádáz küzdelem kezdődik a terroristák és a Black Seal-csoport tagjai között.

Leave Your Comment