Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember

2019-05-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Audrey Carlan - Calendar Girl - Július-Augusztus-Szeptember

Letöltés Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember könyvet pdf, epub és mobi

Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember.pdf
Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember.epub
Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember.mobi


  • Libri – Insomnia
  • Erotikus
  • 440 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789633109007
  • Cikkszám: 1054706
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember

Töltse le az ingyenes PDF Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember (pdf, epub és mobi)

Calendar Girl – Július-Augusztus-Szeptember leírása

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány el­vállalja, hogy négy hetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizen­két gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors más­hogy akarja?

 

Júliusban egy világhírű és szívdöglesztő zenész kívánságát kell lesnie. Augusztus­ban Texasba repül, ahol egy dúsgazdag olajmágnás húgát kell eljátszania. A szep­tember hazaszólítja Miát, és Las Vegas semmi jóval nem kecsegtet. Olyan súlyos titokra derül fény, amire a lány nincs felké­szülve. Vajon sikerül megmentenie mind­azt, ami fontos neki?

 

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Leave Your Comment