Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

On Sai - Calderon, avagy hullajelölt kerestetik - Kemény kötés

Letöltés Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés.pdf
Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés.epub
Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés.mobi


A könyv részletei Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Calderon, avagy hullajelölt kerestetik – Kemény kötés leírása

Calderon kapitány nem mindennapi férfi. Egy jóképű, ifjú főnemes, aki eldobta a rangját egy lányért. Csakhogy a lány meghalt, így Calderon öngyilkos akar lenni.
Úriember nem temetkezik hitelbe. Calderon másodkapitányi állást szeretne egy űrhajón, hogy egy kényelmes urnára gyűjtsön, de döbbenetére a kapitányi munkakört kapja meg. Vajon miért sóz rá a Flotta egy hatalmas űrcirkálót, amit nem tud vezetni? Milyen játszma folyik körülötte? Mit kavarnak a nemesek a háttérben? És mit kezdjen Tainával, a csinos japán kadétlánnyal, akiből árad a narancsillat?
Taina szamuráj családok leszármazottja, és ugyanúgy űzi a “Játékot”, vagyis más manipulálását, mint Calderon. Bármit megtenne, hogy az űrben maradhasson, hiszen odahaza nagyapja már férjet keres számára. A lány útmutatást kér az Ősanyáktól, de a jóskövek veszélyre és halálra figyelmeztetik.
Mire rájönnek, mi folyik a háttérben, csak önmagukra számíthatnak, és a kettejük között kialakult érzékeny kötelékre.
Vajon elég jó játékosok, hogy szavak nélkül is megértsék egymást? És Taina elég ügyes ahhoz, hogy a kapitányt rávegye a túlélésre?

Leave Your Comment