Caillou, mint apa

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Christine L'Heureux - Caillou, mint apa

Letöltés Caillou, mint apa könyvet pdf, epub és mobi

Caillou, mint apa.pdf
Caillou, mint apa.epub
Caillou, mint apa.mobi


A könyv részletei Caillou, mint apa

Töltse le az ingyenes PDF Caillou, mint apa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Caillou, mint apa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Caillou, mint apa (pdf, epub és mobi)

Caillou, mint apa leírása

A tévéből már ismert kisfiú, Caillou (ejtsd: Káju) egy világszerte rendkívül népszerű könyvsorozat főszereplője. Az alkotók célja minden könyv esetében, hogy a kisgyerek önálló személyisége fejlődjön, miközben arról tanul, hogy hogyan élhet harmóniában az őt körülvevő világgal. Caillou egy okos kisgyerek, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni vele, közel érzik magukhoz, és ennek révén magukat látják minden Caillou történetben.
Apa és Caillou a fényképalbumot nézik. Caillou nagyon kicsi volt, amikor született, és pont ugyanúgy nézett ki, mint apa! Sőt! Régen apa is ugyanolyan kicsi volt, mint most Caillou.
2 éves kortól ajánljuk!

Leave Your Comment