Caillou – Ki telefonál?

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Marilyn Pleau-Murissi - Caillou - Ki telefonál?

Letöltés Caillou – Ki telefonál? könyvet pdf, epub és mobi

Caillou – Ki telefonál?.pdf
Caillou – Ki telefonál?.epub
Caillou – Ki telefonál?.mobi


A könyv részletei Caillou – Ki telefonál?

Töltse le az ingyenes PDF Caillou – Ki telefonál? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Caillou – Ki telefonál? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Caillou – Ki telefonál? (pdf, epub és mobi)

Caillou – Ki telefonál? leírása

A tévéből már ismert kisfiú, Caillou (ejtsd: Káju) egy világszerte rendkívül népszerű könyvsorozat főszereplője. Az alkotók célja minden könyv esetében, hogy a kisgyerek önálló személyisége fejlődjön, miközben arról tanul, hogy hogyan élhet harmóniában az őt körülvevő világgal. Caillou egy okos kisgyerek, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni vele, közel érzik magukhoz, és ennek révén magukat látják minden Caillou történetben.
Anya nem ér rá, a telefon megállás nélkül csörög. Caillou nem tudja elmondani neki, amit szeretne. Végül úgy dönt, a játéktelefonról fogja felhívni. Ekkor a valódi telefon megcsörren!
3 éves kortól ajánljuk!

Leave Your Comment