Caillou – Jó éjszakát!

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Giséle Légaré - Caillou - Jó éjszakát!

Letöltés Caillou – Jó éjszakát! könyvet pdf, epub és mobi

Caillou – Jó éjszakát!.pdf
Caillou – Jó éjszakát!.epub
Caillou – Jó éjszakát!.mobi


A könyv részletei Caillou – Jó éjszakát!

Töltse le az ingyenes PDF Caillou – Jó éjszakát! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Caillou – Jó éjszakát! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Caillou – Jó éjszakát! (pdf, epub és mobi)

Caillou – Jó éjszakát! leírása

A tévéből már ismert kisfiú, Caillou (ejtsd: Káju) egy világszerte rendkívül népszerű könyvsorozat főszereplője. Az alkotók célja minden könyv esetében, hogy a kisgyerek önálló személyisége fejlődjön, miközben arról tanul, hogy hogyan élhet harmóniában az őt körülvevő világgal. Caillou egy okos kisgyerek, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni vele, közel érzik magukhoz, és ennek révén magukat látják minden Caillou történetben.
Caillou legszívesebben soha nem feküdne le aludni. De mindig eljön a perc, amikor anya és apa leoltják a lámpát, és becsukják maguk mögött az ajtót. A szobában pedig szörnyen sötét van.

2 éves kortól ajánljuk!

Leave Your Comment