Business marketing-menedzsment

2019-03-20   |   by admin

A könyv tartalma:

PISKÓTI ISTVÁN - Business marketing-menedzsment

Letöltés Business marketing-menedzsment könyvet pdf, epub és mobi

Business marketing-menedzsment.pdf
Business marketing-menedzsment.epub
Business marketing-menedzsment.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 376 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630595346
  • Cikkszám: 1026719
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Business marketing-menedzsment

Töltse le az ingyenes PDF Business marketing-menedzsment fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Business marketing-menedzsment PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Business marketing-menedzsment (pdf, epub és mobi)

Business marketing-menedzsment leírása

“A vállalatközi kapcsolatokban mindig is nehéz volt és változatlanul nehéz a marketingszemlélet elsajátítása. A legnagyobb akadályt a döntéshozók gyakori szakmai csőlátása jelenti. Emellett a businessmarketinget sokan azonosítják a fogyasztói piac marketingpraktikáival. Piskóti István régen várt könyve eloszlatja a tévhiteket és előítéleteket. Dicséretes szakmai igényességgel vezeti végig az olvasót a vállalati piac döntéseinek marketingszempontjain. Nem csak marketingeseknek kötelező olvasmány.” (Dr. Veres Zoltán, tanszékvezető egyetemi tanár Pannon Egyetem, Veszprém)
“Üzletemberként azt vallom, hogy a marketing akkor eredményes, ha általa bővülnek piacaink, nő a forgalmunk és a bevételünk. Vagyis hozzájárul a cég stabilitásához. Piskóti István könyve azt a tudatos marketinget helyezi középpontba, amelyre az üzleti élet vevő, és amelynek ismerete és alkalmazása nélkül felesleges kockázatot vállalnak a vállalkozások. Olyan szakkönyv született, amelynek tartalma egybecseng Philip Kotler véleményével: “A marketinget megtanulni napok kérdése. Mesterévé válni – egy életen át tart.”” (Dr. Barkóczi István, vezérigazgató, FUX Zrt. az Észak-Magyarországi Munkaadói és Gazdasági Közösség elnöke)

Leave Your Comment