Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Sarah Napthali - Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel

Letöltés Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel könyvet pdf, epub és mobi

Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel.pdf
Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel.epub
Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • Család és szülők
  • 272 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789633044339
  • Cikkszám: 1068830
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel

Töltse le az ingyenes PDF Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel (pdf, epub és mobi)

Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel leírása

Amikor gyermekünk első osztályos lesz, nemcsak az ő élete változik meg, anyaként mi is új kihívások elé nézünk. A stressz és a mindennapos szervezési feladatok mellett az anyaság új szerepeivel is meg kell birkóznunk, ami további feszültségek és bizonytalanság forrása lehet. Fel kell készülnünk arra is, hogy megválaszoljuk gyermekünk az élettel kapcsolatos kis és nagy kérdéseit, és olyan témákról beszélgessünk vele, amelyeket sok szülő kényesnek tart – ehhez azonban előbb gyakran nekünk magunknak is ki kell alakítanunk az ezzel kapcsolatos álláspontunkat.

Sarah Napthali, a Buddhizmus anyáknak és a Buddhizmus kisgyerekes anyáknak szerzője két fiú édesanyja, így saját gyakorlatán keresztül tudja bemutatni, hogyan segíthetnek a buddhizmus elvei az iskolás években felmerülő kihívások kezelésében. Bölcs humora, személyes példái és átgondolt tanácsai segítenek, hogy világnézettől függetlenül úgy tudjunk helytállni ebben az időszakban, hogy közben megőrizzük családunk harmóniáját.

Leave Your Comment