Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2.

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Bartos Erika - Buda hegyei - Brúnó Budapesten 2.

Letöltés Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. könyvet pdf, epub és mobi

Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2..pdf
Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2..epub
Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2..mobi


A könyv részletei Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2.

Töltse le az ingyenes PDF Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. (pdf, epub és mobi)

Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. leírása

Tudod-e, milyen szobor bújik meg az Erzsébet-kilátó legfelső lépcsőfoka alatt, honnan kapta a nevét a Hármashatár-hegy, és hogyan alakult ki a Szemlő-hegyi-barlang? Ültél-e már a Libegőn, a Fogaskerekűn vagy a Gyermekvasúton?

Bartos Erika, a Bogyó és Babóca sorozat írója és rajzolója, akinek munkásságát számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el, most a fővárost mutatja be a legkisebbeknek. Az építészmérnök végzettségű meseíró egy kedves történet és részletgazdag rajzok segítségével kalauzolja végig az óvodáskorú olvasót Budapest nevezetes helyszínein.

A hatkötetesre tervezett Brúnó Budapesten sorozat Buda hegyei című kötetéből Buda hegyvidékét, Észak-és Dél-Budát ismerhetjük meg. A könyvhöz foglalkoztatófüzet is készült.

Leave Your Comment