Breakable – Törékeny

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Tammara Webber - Breakable - Törékeny

Letöltés Breakable – Törékeny könyvet pdf, epub és mobi

Breakable – Törékeny.pdf
Breakable – Törékeny.epub
Breakable – Törékeny.mobi


A könyv részletei Breakable – Törékeny

Töltse le az ingyenes PDF Breakable – Törékeny fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Breakable – Törékeny PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Breakable – Törékeny (pdf, epub és mobi)

Breakable – Törékeny leírása

Landon Lucas Maxfield gyermekként azt hitte, tökéletes az élete, és örömmel nézett a reményteljes jövő elébe – mígnem egy tragédia szétzúzta a családját, és kételyeket ébresztett a fiúban mindennel szemben, amiben addig hitt.

Nem akart mást, csak maga mögött hagyni a múltat. Miután megismerkedett Jacqueline Wallace-szal, könnyen jött a vágy, hogy mindazzá váljon, amit a lány igényel…

Már amennyire könnyen jöhetett annak a férfinak, aki megtanulta, hogy a lélek törékeny, és hogy mindazt, amiben reménykedünk, egy szempillantás alatt elragadhatják tőlünk.

Leave Your Comment