Botrányos viszonyok

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Sylvia Day  - Botrányos viszonyok

Letöltés Botrányos viszonyok könyvet pdf, epub és mobi

Botrányos viszonyok.pdf
Botrányos viszonyok.epub
Botrányos viszonyok.mobi


A könyv részletei Botrányos viszonyok

Töltse le az ingyenes PDF Botrányos viszonyok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Botrányos viszonyok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Botrányos viszonyok (pdf, epub és mobi)

Botrányos viszonyok leírása

Három történet egy könyvben, a romantikus irodalom koronázatlan királynőjétől. A főszereplők csintalan rosszfiúk, akikkel nem igazán lehet finom társaságban mutatkozni. Viszont ellenállhatatlanok…

LOPOTT GYÖNYÖR – Merrick grófja, Sebastian Blake elmenekült a rangjával járó felelősség elől, és kalóznak állt. De egy furcsa zsákmányt szerez: egy nőt, aki azt állítja, hogy az ő menyasszonya. A házasságot még apáik írták alá a nevükben.

LUCIEN KOCKÁZTAT – Lucien Remington semmiféle szabályt nemtart be, sem a hálószobában, sem az üzleti életben. Amit akar, azt megszerzi. De igazán csak Lady Julienne kegyeire vágyik.

AZ ŐRÜLT HERCEGNÉ – Hugh La Coeur sosem akart gróf lenni. Nem vágyik több felelősségre, mint ami a nőkkel és a fogadásokkal jár. Kivétel az özvegy hercegné, a szenvedélyes Charlotte. A gróf először életében szeretné magára vállalni ezt az édes terhet, amit a nő jelent.

Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestsellerírója, könyvei nemzetközi sikerlistákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, közel 50 országban. 28 országban vált bestsellerszerzővé, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

„A három legsármosabb és legszexisebb férfi, akikről valaha olvastam.” Historical Society Reviews

Leave Your Comment