Botlás – Doggerland 1.

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Maria Adolfsson - Botlás - Doggerland 1.

Letöltés Botlás – Doggerland 1. könyvet pdf, epub és mobi

Botlás – Doggerland 1..pdf
Botlás – Doggerland 1..epub
Botlás – Doggerland 1..mobi


  • Gabo Kiadó
  • Krimi
  • 448 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789634068129
  • Cikkszám: 1070553
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Botlás – Doggerland 1.

Töltse le az ingyenes PDF Botlás – Doggerland 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Botlás – Doggerland 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Botlás – Doggerland 1. (pdf, epub és mobi)

Botlás – Doggerland 1. leírása

A doggerlandi éves nagy osztrigaünnep után egy nő másnaposan ébred egy hotelszobában, élete legnagyobb tévedése mellett. Egy másik nőt brutálisan agyonvernek a konyhájában. Karen Eiken Hornby bűnügyi felügyelő kapja meg a nyomozást, és a helyzetét nem könnyíti meg, hogy arrogáns főnöke és az áldozat egykor házasok voltak. Talán minden a különös kollektívában kezdődött a hetvenes években. Talán egy telefonhívással tavasszal. Talán a falusi kocsmában pletykálva lehet meglelni az igazságot. Karen Eiken Hornby régebben azért tért vissza Doggerlandra, hogy munka, alkohol és ellenszenves férfiak segítségével elfelejtse a múltját. Most kénytelen saját és mások botlásai körül lavírozni.

Doggerland egy szigetcsoport az Északi-tengeren Nagy-Britannia és Skandinávia között. Az ország a brit szigeteket és az európai kontinenst egykor összekötő földtömeg megmaradt része. Doggerland ma a három fő szigetből, Heimőből, Noorőből és Friselből áll. Az országban a brit és a skandináv kultúra keveredése figyelhető meg.

Maria Adolfsson Stockholmban született és nőtt fel. Kommunikációs szakemberként dolgozott, többek között a Stockholmi Közlekedési Vállalat sajtószóvivője volt. A Botlás a doggerlandi Karen Eiken Hornby bűnügyi felülegyelőről szóló sorozat első kötete.

Leave Your Comment