Boszorkányság és fekete mágia

2019-05-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Montague Summers - Boszorkányság és fekete mágia

Letöltés Boszorkányság és fekete mágia könyvet pdf, epub és mobi

Boszorkányság és fekete mágia.pdf
Boszorkányság és fekete mágia.epub
Boszorkányság és fekete mágia.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 410 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155342240
  • Cikkszám: 1052256
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Boszorkányság és fekete mágia

Töltse le az ingyenes PDF Boszorkányság és fekete mágia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Boszorkányság és fekete mágia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Boszorkányság és fekete mágia (pdf, epub és mobi)

Boszorkányság és fekete mágia leírása

Ez egy komoly értekezés a boszorkányság és az okkultizmus történetéről, mely a huszadik századi okkult szerző, Montague Summers tollából született. Ez az a könyv, mely két évvel Summers halála előtt 1946-ban jelent meg.

Ebben a művében a boszorkánysággal, az okkult tanokkal, és a babonák bemutatásával foglalkozik. Írásában a boszorkányság történetét mutatja be az ókortól a modern időkig.
Szemléletesen fejti ki az olyan botrányos és szenzációhajhász témákat, mint például az ördögi paktumok a Sátánnal, a megidézés, a démonokkal való közösülés, a szellemidézés, és az ezeket kísérő mítoszokat és legendákat, melyek a történelem során örökül maradtak ránk.
Montague Summers különc ember hírében állott, de elkötelezett okkult történész volt, aki számos könyvet publikált erről és hasonló témákról, mint a vámpírok, a farkasemberek stb. Jelentős mennyiségű démonológiával és boszorkánysággal kapcsolatos kézikönyve jelent meg, fordításaival együtt, mint például a Malleus Maleficarum, Compendium Maleficarum(melyet a Hermit Könyvkiadó a közeljövőben jelentet meg).

Leave Your Comment