Borsi a hóban

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Gáll Viktória Emese - Borsi a hóban

Letöltés Borsi a hóban könyvet pdf, epub és mobi

Borsi a hóban.pdf
Borsi a hóban.epub
Borsi a hóban.mobi


A könyv részletei Borsi a hóban

Töltse le az ingyenes PDF Borsi a hóban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Borsi a hóban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Borsi a hóban (pdf, epub és mobi)

Borsi a hóban leírása

A Ringató-mesék második kötetében Borsi, a kistacskó, a téli népszokásokkal és a hozzájuk kapcsolódó népdalokkal, népi hangszerekkel ismerkedik meg.

Zenész gazdája, Vica, a téli időszak jeles névnapjai mellett az év végi ünnepkörről – a Mikulásról, a karácsonyvárásról és az újévről – beszélget kutyusával, kalandjaikat pedig remek muzsika kíséri.

Csak egy dolog bosszantja rettentően Borsit: a szomszédban élő gonosz boszorka…

A mesék szövetébe egy-egy ismert vagy kevésbé ismert népdal kottája ékelődik, ezzel is arra biztatva a szülőket, hogy mesélés közben énekeljenek is, még tartalmasabbá és bensőségesebbé téve az együtt töltött időt. A dalok megtanulását a könyvhöz tartozó CD segíti, amelyen a történetben felbukkanó hangszereket egytől egyig kiváló muzsikusok szólaltatják meg.

Leave Your Comment