Bori órás könyve – Barátnőm, Bori

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Hanna Sörensen - Bori órás könyve - Barátnőm, Bori

Letöltés Bori órás könyve – Barátnőm, Bori könyvet pdf, epub és mobi

Bori órás könyve – Barátnőm, Bori.pdf
Bori órás könyve – Barátnőm, Bori.epub
Bori órás könyve – Barátnőm, Bori.mobi


A könyv részletei Bori órás könyve – Barátnőm, Bori

Töltse le az ingyenes PDF Bori órás könyve – Barátnőm, Bori fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bori órás könyve – Barátnőm, Bori PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bori órás könyve – Barátnőm, Bori (pdf, epub és mobi)

Bori órás könyve – Barátnőm, Bori leírása

Bori és Anya hazafelé tartanak a bevásárlásból. A városháza tornyán a nagy óra négyet üt. Bori szeretné tudni, hogy pontosan mennyi idő van, de sajnos nem ismeri az órát. Anya megígéri, hogy otthon megtanítja Borinak, hogyan kell leolvasni az időt az óráról.
Bori nagyon örül: mostantól ő is tudni fogja, mikor kell felkelni, vagy mikor fog esti mesét olvasni Apa.
Bori órás könyvéből megtudhatod, hogyan telik régi barátnőd, Bori egy napja. Gyakorolj te is igazi óramutatókkal az órán! A könyv végén egy kis feladatsoron a tudásodat is lemérheted.

Leave Your Comment