Bonita Avenue

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Peter Buwalda  - Bonita Avenue

Letöltés Bonita Avenue könyvet pdf, epub és mobi

Bonita Avenue.pdf
Bonita Avenue.epub
Bonita Avenue.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Regény
  • 512 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632445342
  • Cikkszám: 1009206
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 135 x 213

A könyv részletei Bonita Avenue

Töltse le az ingyenes PDF Bonita Avenue fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bonita Avenue PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bonita Avenue (pdf, epub és mobi)

Bonita Avenue leírása

Siem Sigeriust, a nagy ívű holland regény kulcsfiguráját nehezen lehetne másként leírni, mint az élet császáraként: elismert matematikus és volt dzsúdóbajnok, egyetemi rektor, aki szerető családban neveli felesége előző házasságából származó csodálatos lányait.

Csak kevesen tudják, hogy vér szerinti fia gyilkosságért ül börtönben, és még kevesebben, hogy imádott mostohalánya, Joni a barátjával együtt pornóoldalt üzemeltet, melyből hatalmas titkos bevételre tesz szert a pár. Nem sokkal oktatási miniszteri kinevezése előtt Sigerius felfedezi a Joniról készült képeket, ráadásul közben a fia is szabadlábra kerül…

Az események elkerülhetetlenül követik egymást, és hamar iszonyatos lavinává dagadnak, mely mindent és mindenkit maga alá temet. A megrázó lélektani hitelességgel ábrázolt, ugyanakkor sodró lendületű történések logikája kíméletlen és meggyőző, Buwalda idősíkokat és nézőpontokat váltogató elbeszélésmódja pedig szinte észrevétlenül egyszerre kimondja és elhallgatja a dolgokat, így még a legutolsó oldal is tartogat meglepetéseket az olvasó számára.

 

A szerző legfontosabb elismerései:

Academica Elsőkönyves Díj (2010)

Slexyz Elsőkönyves Díj (2010)

Tzum-díj (2010)

Anton Wachter Elsőkönyves Díj (2010)

 

Buwalda azon ritka szerzők közé tartozik, akik már az első könyvükkel tökéletesen célba találnak. A virtuóz stílus egy megindító családi tragédia ábrázolása és az átható írói tekintet szolgálatában áll. Lenyűgöző. (de Volkskrant)

 

Buwalda évek óta a legerősebb elsőkönyves szerző, aki érti az irodalmi hagyományt, és érzi a kortárs irodalmat. (…) Több mint 500 oldalnyi realizmus, feszültség és akció – az a fajta történet, melynek valószerű szereplői teljesen magukkal ragadják az olvasót. (Vrij Nederland)

 

Már az első fejezetben felsejlik egy matematikarajongó és dzsúdóimádó csirkefogó meggyőző portréja… Buwalda stílusa könnyed, világos és pontos. (De Groene Amsterdammer)

 

Buwalda ellenállhatatlan és kifejező történetmesélő, aki hitelesen ábrázolja a család széthullásának érzékeny és aktuális témáját, miközben a feszült sodrású regény egyszerűen letehetetlen. (Financieele Dagblad)

Leave Your Comment